Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Delo občinske uprave
Ali veste?
Datum objave: 22.3.2021

V stalni rubriki Ali veste?bodo občanom predstavljene koristne informacije, zanimivosti in spremembe, ki se nanašajo na življenje v občini Dobrova - Polhov Gradec in odgovarjajo na pogosta vprašanja, ki jih občani med letom naslovijo na Občino.


Ali veste, da je v Občini Dobrova - Polhov Gradec vzpostavljena spletna stran www.visitpolhovgradec.si, ki je namenjena turističnim vsebinam?

Na spletni strani www.visitpolhovgradec.si so občanom na voljo uporabne vsebine s področja turizma v občini Dobrova - Polhov Gradec. Na njej so zbrana doživetja, ki jih ponuja Blagajeva dežela z okolico. Doživetja so namenjena tako gurmanom kot tudi športnikom in navdušencem nad kulturno-zgodovinsko dediščino naših krajev, posameznikom, parom in družinam. Hkrati pa lahko na enem mestu najdete podatke o lokalnih ponudnikih hrane in drugih kulinaričnih zanimivosti, o dogodkih v občini, o poroki v Polhograjski graščini in o ponudnikih nastanitev v občini Dobrova - Polhov Gradec in njeni okolici. Na strani se nahajajo tudi vse zaveze, ki jih je Občina Dobrova - Polhov Gradec sprejela z vključitvijo v zeleno shemo slovenskega turizma Slovenia Green. Navedena spletna stran pa je namenjena tudi vsem turističnim ponudnikom, saj podaja informacije o turistični taksi, strategiji razvoja turizma in izobraževanjih. Spletna stran je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku.

Vabljeni k obisku spletne strani, ki zaradi svoje bogate vsebine in nabora informacij ni zanimiva le za obiskovalce temveč tudi za domačine. Predvsem pa bodo vsebine prišle prav, ko bodo trenutne omejitve odpravljene.

Osrednjo občinsko spletno stran www.dobrova-polhovgradec.si, na kateri lahko spremljate novice, obvestila in druge objave ter na kateri najdete koristne informacije o delu občinske uprave, veljavnih predpisih in odlokih ter številnih drugih vsebinah, pa bo v kratkem nadomestila povsem nova spletna stran s posodobljenimi vsebinami in z uporabnikom prijaznejšo postavitvijo.


 

Pripravil/-a: Lucija Rus

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2022. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.