Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
VODNIK PO OBČINI

Spoštovani občani občine Dobrova - Polhov Gradec,

v sklopu izdelave Strategije mobilnosti in varnosti v občini Dobrova - Polhov Gradec vas vabimo na javno razpravo z naslovom »Občina po meri človeka«, ki bo potekala v sredo, 4. marca 2020, med 17.00 in 19.00 v avli OŠ Dobrova (Cesta 7. maja 20, Dobrova).

Strategija mobilnosti in varnosti predstavlja nov pristop k bolj trajnostnemu načrtovanju prometa v občini. Prispeva k doseganju ravnotežja med družbeno enakostjo, kakovostjo življenjskega okolja in uspešnostjo gospodarskega razvoja z iskanjem ukrepov za izboljšanje dostopnosti za vse prebivalce in obiskovalce občine ne glede na njihovo starost, zdravje ali socialni status. V ospredje torej postavlja mobilnost človeka in ne vozil, še posebej pa pešcev, kolesarjev in uporabnikov javnega potniškega prometa.

Ker načrtujemo za ljudi, moramo načrtovati z ljudmi. Prebivalci občine imate pomembno besedo pri tem, v kakšni občini si želite živeti in kako povečati kakovost bivanja. Spraševali se bomo, kako prostor vpliva na nas, naše življenje in zdravje. Na javni razpravi bomo posebno pozornost posvetili težavam v prometu, s katerimi se soočajo gibalno in senzorično ovirani občani, otroci, starejši in vsi ostali bodisi v vlogi pešcev, kolesarjev, uporabnikov javnega potniškega prometa ali uporabnikov avtomobila.

Od vas želimo pridobiti čim več konkretnih mnenj in informacij glede prometne problematike v naši občini. Pridružite se nam in pomagajte oblikovati trajnostno mobilnost za varno občino.

Prijazno vabljeni!

   Župan Občine Dobrova - Polhov Gradec
            Franc Setnikar

 Vabilo (99 kB)
Podpodročja
LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2022. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.